volle biologische yoghurt
zure room of crème fraiche
kokosolie of roomboter
3 theelepels donkere biologische honing
2 theelepels Sole
enkele druppeltjes 35% H2O2 (hooguit 4)
enkele druppeltjes Lugol’s 5% jodium (hooguit 4)
1/2 theelepel levertraan met boterolie (Blue Ice Royal)
2 rauwe eieren
een volle eetlepel kaneelpoeder
een theelepel kardamompoeder
een kleine theelepel gemberpoeder
een kleine theelepel mosterdzaadpoeder
mespuntje kerriepoeder
mespuntje kruidnagelpoeder
mespuntje nootmuskaat
mespuntje komijnpoeder
mespuntje korianderpoeder
mespuntje karwijzaadpoeder
Evt. kun je hier nog aan toevoegen: rauwe biologische melk en verse zure biologische vruchten.
Als je 100 gram koolhydraten droog gewicht per dag gebruikt (om in de vetverbranding te komen) doe er dan ook zo’n 20 gram boekweitvlokken bij.
Hier nog wat varianten:
Jersey yoghurt (4,5% vet)
Rauwe melk (ten minste 4,5 % vet)
kokosolie
Rauwmelkse boter
Green Pasture boterolie
Levertraan
Geozoneerde olijfolie
2 rauwe eieren
Lugol’s jodium
2 theelepels Sole
Blauwe druiven uit de tuin
3 theelepels donkere honing
stuifmeelpollen
Enkele druppels H2O2
Kaneel
Garam masala
Kerrie
Nootmuskaat
Komijn
Koriander
Gember
Kardamom
Karwij
5 spice
Veel liefde
of:
Rauwmelkse yoghurt
Rauwe melk
Rauwe eieren
kokosvet
stuifmeelpollen
Macha (Japanse groene theepoeder)
Marine phytoplankton (van David Wolf)
geozoneerde olijfolie
levertraan (Green Pasture)
boterolie met frambozensmaak (Green Pasture)
boterolie met levertraan (Green Pasture Blue Ice Royal)
Lugol’s jodium
waterstofperoxide
2 appels (Rode van Boskoop, een soort goudreinet)
Sole
honing (gisteren was de honing op, dus Billington’s melassesuiker gebruikt)
gistvlokken
kaneel
gember
gele mosterdpoeder
kruidnagel
nootmuskaat
kardamom
koriander
komijn
karwijzaad
kerrie
5 spice
garam masala
Mike
Zie hier voor een toelichting over de kruiden die gebruikt worden in de smoothie.
terug naar ‘recepten’