Waterstof in vet

WATER OF VET DRINKEN?
Vraag: Heb ik goed gehoord dat Nora in deel 2 van het interview wel voor veel water drinken is en niet voor het supplementeren van jodium indien je een auto-immuun ziekte hebt?

Ja, dat heb je goed. Ik weet ook niet of ik het daar mee eens ben, hoewel ik me in vrijwel alles wat ze zegt kan. Dat hele gedoe van 2-3 liter water per dag drinken, daar ben ik het in ieder geval niet mee eens.

Gedgaudas stelt terecht dat menigeen ernstig uitgedroogd is op celniveau, omdat 
Lees hier verder…..
———

OVER WATERSTOF IN VET
De bouwsteen van water is waterstof. Om te kunnen hydrateren zit je lichaam eigenlijk te wachten op waterstof. Verzadigd vet is verzadigd omdat het heel veel waterstof bevat. Er is 0% verlies bij hydratatie op basis van waterstof, je hebt dus 100% rendement. Wie veel water drinkt holt constant naar de WC, dus veel water drinken geeft wel degelijk verlies en met het water gaan er ook mineralen en enzymen mee. Daarnaast verdunt het het maagzuur, omdat water meestal basisch is. Bij sommige mensen (ik ben er een van) zorgt het juist voor meer dorst.

Men schrijft dat 1,5 liter water drinken per dag te weinig is. Dit is gebaseerd op de (foutieve) aanname dat je 2-3 liter water per dag zou moeten drinken. Natuurvolkeren dronken niet de hele dag door water, maar dronken rauwe melk of bouillons gemaakt van beestenbotten. Beide dranken zijn rijk aan waterstof vanwege de verzadigde vetten. Je lichaam wil waterstof. Dit betekent dat natuurlijk water met een pH onder de 7 juist meer waterstof bevat, dus de theorie dat je veel water moet drinken en dat dit water basisch zou moeten zijn niet klopt.
Mike
———

Het is een feit dat de meeste mensen vandaag de dag op celniveau uitgedroogd en verstikt zijn (gebrek aan waterstof en zuurstof). Dit is de reden waarom ik waterstof en zuurstof toevoeg aan de twee pijlers van Price, vetten en mineralen. De 4 essentiële bouwstenen die je lichaam nodig heeft om zichzelf te helen en onderhouden zijn dus, in geen specifieke volgorde: waterstof, zuurstof, vetten, mineralen.

Het mooie is, door vetten te consumeren krijg je automatisch waterstof binnen, mits we het over verzadigde vetten hebben natuurlijk. Het meest verzadigde vet op aarde is kokosolie, dus eet meer kokosolie! Batmanghelidj zat goed met zijn zout, want dat is een uitstekende en complete bron van mineralen (Keltisch zeezout, welteverstaan). Vetten en zout gaan ook goed samen, lijken wel voor elkaar gemaakt te zijn.

Blijft alleen nog zuurstof over. Waterstofperoxide is H2O2, twee moleculen waterstof en 2 moleculen zuurstof. Op celniveau kan H2O2 dus zowel de uitdroging als de verstikking tegengaan! Door H2O2 toe te voegen aan kraanwater verander je drastisch de informatie die het water bevat. H2O2 zuivert het water van ongewenste positief geladen deeltjes en door vloeibare zuurstof te drinken komt het in je lichaam in een vorm die je bloed herkent en makkelijk op kan nemen, zonder het ingewikkelde spijsverteringsproces. Het bloed voedt de cellen weer.

Nu snap je misschien ook beter waarom ik hier zo vaak over begin. Eet dus zoveel mogelijk verzadigd vet en Keltisch zeezout en drink H2O2. Dan voldoe je in ieder geval aan de basisbehoeftes van je lichaam!
Mike

Terug naar ‘Water