Vaccinaties

Op het internet is heel veel te vinden over vaccinaties: wel of niet (laten) doen.

Vaccineren is een keuze.  –  Uw keuze.
Geen plicht.  –  Laat u informeren over vaccineren!

——
Wat denk je hiervan: 

“Eén enkel vaccin, gegeven aan een baby van zes pond, staat gelijk met 30 vaccinaties op dezelfde dag toegediend aan een volwassene van 90 kilo.”
dr. Boyd Haley, 2001,professor, voorzitter van de faculteit chemie, universiteit van Kentucky

Of van deze:

“Het heeft meer dan drie jaar aan onderzoek gekost voordat we elkaar aankeken en zeiden: ‘Vaccins doden baby’s’.”
Viera Scheibner PhD,wereldwijd expert van vaccinatieschade,

———
Keuzemogelijkheden t.a.v. verschillende vaccinaties.

———

Geen leerproblemen, maar vaccinatieschade – Hoe een doortastende moeder verder komt dan de arts, de schoolpedagoog en de leerkracht bij elkaar.
Lees hier verder…….

———
Hier vind je een goed stuk van Désirée L. Röver:
Vaccinatie,
de religie van een heilloze standaardprocedure…
———

Een goede site waar je uitleg kunt vinden over wel of niet vaccineren. De ware feiten opgezocht en opgeschreven door een moeder die haar kinderen bewust niet heeft laten vaccineren. Ze was in eerste instantie gewoon erg bang nadat ze besloten had niet te laten vaccineren. Toen is ze op zoek gegaan naar de voors en tegens.

Lees hier het ebook van Désirée Röver: ‘Vaccinvrij! – Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien.’
‘Vaccin Vrij!’ is enerzijds het ervaringsverhaal van een moeder van twee ongevaccineerde kinderen, en anderzijds een gestructureerd overzicht van haar zoektocht naar wetenschappelijke onderbouwing van vaccinveiligheid. In dit e-boek vat de schrijfster duizenden uren onderzoek en persoonlijke ontwikkeling samen in vier hoofdstukken, die de lezer stap voor stap introduceren in een nieuw denken over vaccins, infectieziekten en gezondheid. Doorspekt met anekdotes en referenties naar wetenschappelijke artikelen wil het ouders inspireren en ondersteunen in het maken van een persoonlijke en bewuste vaccinatiekeuze.

Op deze site schrijft Door Frankema het volgende:
Ik neem aluminium als voorbeeld. 

Aluminium: zit in bijna elk vaccin, functie: hulpstof: het moet erin, anders worden er niet genoeg antilichamen geproduceerd. N.Z. Miller heeft de hoeveelheden die op de bijsluiters staan opgeteld en kwam tot een cumulatieve blootstelling van 4,925 mcg aluminium op de leeftijd van 18 maanden. 

Wat is het effect van bijna 5 milligram aluminium in het lichaam van baby’s? 

Wat zeggen onafhankelijke experts? De aluminium die geïnjecteerd wordt, zit binnen 15 minuten in de bloedbaan, en dat betekent dat het gaat circuleren door het hele lichaam. baby’s kunnen aluminium niet uitscheiden en het lichaam gaat het opslaan. Waar? In vetweefsel, m.n. in het vettige weefsel in de hersenen. Dit is een gevaarlijke situatie. Waarom? Bij de geboorte is het hele organisme nog ‘onaf’: bv. het spijsverteringssysteem is nog niet voldoende ontwikkeld om vast voedsel te verteren, baby’s kunnen nog niet lopen; het spierstelsel is nog niet sterk genoeg en ga zo maar door. Het zenuwstelsel is ook nog niet helemaal ‘af’. In de eerste twee jaar vindt er zeer veel ontwikkeling plaats op het gebied van het aanmaken van synapsen en myeline schedes. Synapsen zijn overgangen tussen de verschillende zenuwen, en zéér belangrijk voor een goede coördinatie. Kort door de bocht: Ik zie wat – de oogzenuw brengt de boodschap naar de hersenen – en ik pak het – van de hersenen brengen zenuwen de boodschap weer naar de spieren van de arm en hand. Een schijnbaar simpele handeling vergt de verbinding tussen talloze zenuwuiteinden. Bij een baby zijn de bewegingen nog erg schokkerig, want de synapsen zijn nog niet aangemaakt, met andere woorden de ‘paadjes’ tussen de verschillende zenuwen zijn nog niet gebaand. Ook het proces van het aanmaken van myelineschedes is nog lang niet af. Myelineschedes zijn vettige, isolerende hulzen die – net zoals de rubber tape om een electriciteitsdraad – ervoor moet zorgen dat de verschillende impulsen niet van de ene naar andere, ernaast liggende zenuwen kunnen springen, want dan krijg je ‘kortsluiting’ en dat geeft problemen met de motoriek. 

En wat doen wij? Op een moment dat deze ontwikkeling (het aanleggen van de beschermende, isolerende myelineschedes om de zenuwen heen) nog lang niet voltooid is introduceren wij bijtende, gevaarlijke agressieve stoffen in het onvolgroeide organisme! 

Onafhankelijke wetenschappers waarschuwen voor de beschadigingen die kunnen optreden, want beschadigingen van zenuwen kunnen de oorzaak zijn van problemen met de motoriek… de zintuigen… de organen… of wat dan ook, afhankelijk van waar die beschadiging plaatsvindt. 

En voor veel ouders die de wegen vinden naar onafhankelijke wetenschappers vallen de muntjes opeens op hun plek. 

Ook van deze site:
Zoals we in de eerste drie hoofdstukken gezien hebben: Vaccins zijn niet primair verantwoordelijk voor de daling in infectieziekten. Als men het heeft over een effectief vaccin betekent dat niet dat je kindje de ziekte niet meer kan krijgen. Er is niet bewezen dat vaccins veilig zijn. Bijwerkingen zijn geen zeldzaamheid. En toch worden onze baby’s nog steeds ingespoten met 28 dosissen in de eerste 14 maanden van hun leven. Want we geloven in de mantra ‘bescherming’.

En deze:
Wat dóen we als we vaccineren? 
We forceren ziektekiemen plus toxische, lichaamsvreemde stoffen een organisme binnen, dat nog geen volledig ontwikkeld immuunsysteem heeft.

Lees hier ervaringen van ouders die twijfelden – zich inlazen – en kozen voor niet-vaccineren.
—–

Er zijn diverse sites die u informeren over vaccinaties.Laat je niet meer voor gek houden en steek hier je licht eens op over het griepvaccin, vaccinaties bij baby’s/kinderen, vaccinaties voor ouderen, baarmoederhalskanker (HPV) bij meisjes (en straks ook bij jongens?)

Van ADHD, autisme, epilepsie is ondertussen bewezen dat het optreedt na vaccinatie bij baby’s.
Baby’s worden steeds jonger ingeënt. Dit om vergelijking te voorkomen van voor en na de vaccinaties. 

http://www.post-vaccinaal-syndroom.nl/3840/pvs.aspx
Site van Tinus Smits die o.a. bekend is geworden in zijn behandelingen van autistische kinderen. Hij heeft vele kinderen genezen van deze ziekte. Een ziekte die in de reguliere wereld als ongeneesbaar geldt.

Maar Tinus weet ook veel van schade door vaccinaties. Overigens komt 70% van autisme door vaccinaties.

http://www.verontrustemoeders.nl/
Verontruste moeders van Anneke Bleeker uit Bergen.

Met o.a. eerlijke informatie over vaccinaties, 

Freek Hagoort
Freek Hagoort 9 jaar overleed drie dagen na een vaccinatie tegen DTP en BMR.

www.vaccinvrij.nl
‘Vaccin Vrij!’ is enerzijds het ervaringsverhaal van een moeder van twee ongevaccineerde kinderen, en anderzijds een gestructureerd overzicht van haar zoektocht naar wetenschappelijke onderbouwing van vaccinveiligheid. In dit e-boek vat de schrijfster duizenden uren onderzoek en persoonlijke ontwikkeling samen in vier hoofdstukken, die de lezer stap voor stap introduceren in een nieuw denken over vaccins, infectieziekten en gezondheid. Doorspekt met anekdotes en referenties naar wetenschappelijke artikelen wil het ouders inspireren en ondersteunen in het maken van een persoonlijke en bewuste vaccinatiekeuze.

http://www.nvkp.nl
Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken: Vaccineren is een keuze. Uw keuze. Geen plicht. Laat u informeren over vaccineren!

Lees hier de bijsluiter van de jaarlijkse griepprik/vaccin.
http://www.leefbewust.com/2011/nieuws/vaxigrip1.jpg
http://www.leefbewust.com/2011/nieuws/vaxigrip2.jpg

fatsforum.nl
Link op fatsforum.nl over vaccinaties.
——

Een stuk van Mike hoe hij denkt over o.a. autisme en vaccinaties:

Autisme is geen product van degeneratie. Autisme wordt specifiek opgewekt door vaccins. De vaccins zijn een BIOLOGISCH WAPEN. Is het toeval dat autisme een staat is waarin mensen in zichzelf keren, affiniteit ontwikkelen voor harde voorwerpen, repetitief gedrag vertonen en zichzelf compleet kunnen verliezen in details? Ik dacht het niet. Vanuit een perspectief van manipulatie van de massa is dit een zeer wenselijk resultaat! Hoe is het dan mogelijk om dit specifiek via vaccins op te wekken? We hebben hier te maken met FREQUENTIETECHNIEK.

Is het toeval dat antidepressiva suïcidaal en homocidaal gedrag in de hand werken? Welnee, men speelt in op de psyche d.m.v. specifieke FREQUENTIES. We hebben hier dus absoluut niet te maken met ‘onschuldige’ prikjes of medicijnen, maar met zeer verfijnde WAPENS. En deze zijn ook nog min of meer geslachtsspecifiek, want autisme treft vooral jongens. Er is een oorlog gaande tegen het mannelijk geslacht en als jongens niet meer in staat zijn op een normale manier contact te leggen met het andere geslacht hebben we een probleem.

Er zijn ook rasspecifieke wapens. Afrikanen staan het dichtst bij de oorspronkelijke blauwdruk, van oorsprong zijn we allemaal Afrikanen. Toch vallen ze daar bij bosjes neer aan AIDS. Hoe kan dat? Je zou dat eerder verwachten in het gedegenereerde westen, maar het probleem is vele malen groter in Afrika! Als AIDS door een ‘virus’ wordt veroorzaakt, dan hebben we te maken met een wel heel racistisch virus, vind je niet? Het antwoord is simpel: vaccins. Niet voor niets zet Bill Gates volop in op vaccins in de derde wereld. En met elk pak Pampers sponsoren we ook weer ‘levensreddende’ prikken, om vervolgens een regelrechte epidemie te zien van AIDS onder Afrikanen! We hebben hier te maken met RASSPECIFIEKE en GESLACHTSSPECIFIEKE wapens.

Ongetwijfeld zullen sommigen van jullie denken dat ik ze zie vliegen. Alle leven is frequentiespecifiek. Er zijn gezonde en ongezonde frequenties. Gelukkig ontstaat steeds meer het besef dat EMF-velden (wifi, DECT, GSM, UMTS) zeer schadelijk kunnen zijn. Je ziet het niet maar het is er wel, net als radioactieve straling. Ook dit zijn allemaal FREQUENTIEWAPENS. Wie dit niet wil erkennen, steekt zijn/haar kop in het zand.
Mike
——

Waarom je ook nooit een Tetanus-vaccinatie nodig hebt..!
Zoals met de meeste vaccins worden we geacht te geloven dat een tetanus prik een noodzaak is om ons te beschermen tegen een zogenaamde virulente ziektekiem die kan leiden tot onze dood. Als we zorgvuldig enkele van de feiten over tetanus overwegen die gemeld zijn in de medische literatuur, vinden we veel tegenstrijdigheden, inconsistenties en zelfs onwaarheden in relatie tot de werkelijke feiten over de bacterie die het neurotoxine produceert. Indien sporen van deze bacteriën zijn gevonden in grote aantallen van wonden zonder dat dit tetanus veroorzaakt, waarom is het dan toch beschouwd als een degelijke bedreiging voor ons allemaal?
Lees hier verder……
——

Studies laten zien dat gevaccineerde mensen ziektes verspreiden
Kinderartsen in de VS dringen er bij Amerikaanse ouders en scholen op aan om kinderen in te enten tegen kinderziektes zoals de mazelen, nu duidelijk is geworden dat de recente uitbraak van mazelen in het beroemde pretpark Disneyland in Californië is begonnen.

Uit wetenschappelijke studies is volgens de WAPF (Weston A. Price Foundation) gebleken dat mensen die zijn ingeënt tegen ziektes als de mazelen, bof, rodehond, kinderpokken, gordelroos en de griep tot vele weken of maanden na vaccinatie zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde mensen kunnen besmetten.

Gevaccineerde mensen dragen bovendien ziektes achter in hun keel met zich mee en kunnen anderen besmetten terwijl ze zelf geen ziekteverschijnselen hebben.

“Vele studies laten zien dat kinderen tot enkele weken of zelfs maanden na een inenting andere mensen kunnen besmetten. Ouders die hun kinderen laten vaccineren kunnen anderen dus in gevaar brengen,” legt filmmaker Leslie Manookian uit. Met haar award-winnende documentaire ‘The Greater Good’ hoopt ze een dialoog los te maken over de veiligheid van vaccins.

Zelfs in gebieden waar de gehele bevolking is gevaccineerd, doen zich uitbraken voor van kinkhoest, mazelen en rodehond. Mensen die zich laten inenten tegen de griep lopen in de toekomst meer kans om ziek te worden, klinkt het.

“Alle kinderen en ouders die worden gevaccineerd, zouden twee weken in quarantaine moeten worden geplaatst,” zei voorzitter van de WAPF Sally Fallon Morell. “Dit is de minimale tijdsduur die nodig is om de overdracht van besmettelijke ziektes te voorkomen.”

Volgens Manookian moet de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC artsen die vaccins toedienen instrueren hun patiënten te informeren over de risico’s met betrekking tot de verspreiding van ziektes na inenting.

De WAPF stelt dat de beste bescherming tegen besmettelijke ziektes een gezond immuunsysteem is. Neem voldoende vitamine A en vitamine C. Kinderen met een sterk afweersysteem herstellen gemakkelijk van besmettelijke ziektes en krijgen zelden last van complicaties, aldus de non-profitorganisatie.

Het aantal gevallen van mazelen daalde in de VS van 7575 in 1920 tot 432 in de periode tussen 1958 en 1962. Het vaccin werd in 1963 in gebruik genomen. Tussen 2005 en 2014 waren er in de VS geen sterfgevallen als gevolg van de mazelen, maar wel 108 sterfgevallen door het BMR-vaccin.
bron
——

Is er een connectie tussen vaccinaties en autisme?
Lees hier verder.

——

Realiseer jij je dat…

Bron

1.vaccinaties in Nederland niet verplicht zijn?

2.vaccinaties niet alleen ineffectief, maar zelfs ronduit gevaarlijk zijn?

Lees hier verder……
——

Hoofd HPV wetenschapper geeft toe: vaccins zijn een dodelijke oplichterij

Iemand reageerde op dit artikel: nergens op gebaseerd dit artikel.

Désirée Röver reageerde terug: Jeetje, wat een ongenuanceerde, niet onderbouwde reactie! 

In 2009 schreef ik mijn boek “Baarmoederhalskanker, de HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina’ “ — nog altijd bij mij verkrijgbaar! Alle bange vermoedens die ik in dat boek heb uitgesproken ten aanzien van de afschuwelijke gevolgen die deze nonsens HPV vaccins kunnen veroorzaken, zijn inmiddels helaas bewaarheid. Dode meisjes, topleerlingen en -atletes die nu als een verflenst slablaadje in bed liggen. Meisjes die van tiener meteen in de menopauze terecht zijn gekomen. Meisjes die baarmoederhalskanker hebben gekregen… En jonge vrouwen die steriel blijken te zijn…

Overigens, het zijn nutriënten tekorten die beschadigingen aanrichten in de baarmoederhals. Daarin gaan HPVs zitten, zoals Rudolph Virchow al zei, en dat is de reden dat HPV wordt gevonden bij baarmoederhalskanker.

Maar dat HPVs baarmoederhalskanker veroorzaken, is dezelfde redenering als “Bij elke brand zie ik brandweerlieden — brandweerlieden zijn dus de oorzaak van de brand!”.

HPV in de baarmoederhals betekent alleen maar dat er door een nutriënten tekort een disbalans in de baarmoederhals is. De grootste roof van vitaminen en mineralen wordt overigens gepleegd door de orale anticonceptiepil…
——–

Als u vaccineert, houdt u dan het volgende in de gaten. In de eerste 6 levensjaren krijgt uw kind het volgende:

• 17.500 mcg 2-fenoxyethanol (antivries)
• 5.700 mcg aluminium (neurotoxine)
• Onbekende hoeveelheden foetaal runderserum (afgebroken koeienbloed)
• 801,6 mcg formaldehyde (kankerverwekkend, balsemmiddel)
• 23.250 mcg gelatine (vermalen karkas)
• 500 mcg humaan albumine (menselijk bloed)
• 760 mcg mononatrium L-glutamaat (veroorzaakt obesitas en diabetes)
• Onbekende hoeveelheden MRC-5-cellen (geaborteerde menselijke baby’s)
• Meer dan 10 mcg neomycine (antibioticum)
• Meer dan 0,075 mcg polymyxine B (antibioticum)
• Meer dan 560 mcg polysorbaat 80 (kankerverwekkend)
• 116 mcg kaliumchloride (gebruikt bij een dodelijke injectie)
• 188 mcg kaliumfosfaat (vloeibare meststof)
• 260 mcg natriumbicarbonaat (zuiveringszout)
• 70 mcg natriumboraat (Borax, gebruikt voor kakkerlakkenbestrijding)
• 54.100 mcg natriumchloride (keukenzout)
• Onbekende hoeveelheden natriumcitraat (levensmiddelenadditief)
• Onbekende hoeveelheden natriumhydroxide (Gevaar! Bijtend)
• 2800 mcg natriumfosfaat (giftig voor elk organisme)
• Onbekende hoeveelheden monobasisch natriumfosfaatmonohydraat (giftig voor elk organisme)
• 32.000 mcg sorbitol (niet te injecteren)
• 0,6 mcg streptomycine (antibioticum)
• Meer dan 40.000 mcg sucrose (rietsuiker)
• 35.000 mcg gisteiwit (schimmel)
• 5.000 mcg ureum (metabolisch afval van menselijke urine)
• Overig chemisch residu

Bron: boek “Wat de farmaceutische bedrijven niet willen dat u over vaccins weet” – door Dr.Todd M. Elsne
Mike