Ozon en zuurstof: gebruik

Hoe te gebruiken en waar te bestellen.

Sinds 2 september 2014 mag waterstofperoxide (H2O2) 35% food grade niet meer aan particulieren worden verkocht, wel aan bedrijven met een KvK inschrijving. Op deze pagina staat wel de informatie over de 35% maar dat is dan dus voor KvK ingeschreven bedrijven.

Hoe lang is H2O2 houdbaar?
H2O2 vervliegt met 1% per jaar.
——–

Een snelle en effectieve manier om je cellen van voldoende zuurstof te voorzien is het drinken op therapeutische basis van waterstofperoxide. Ga uitsluitend voor de food grade-variant. 

Je kunt overigens zelf van de 35% een 3% of 10% verdunning maken:
Doe 1 deel 35% in een flesje en 11 delen water. Dit kun je bijvoorbeeld met een maatschepje doen ter grootte van een theelepeltje: 1 tl 35% en 11 tl water. Dat is goedkoper dan dat je 3% koopt.
Er is nu ook een 10% foodgrade te koop, die verdun je met 1 deel H2O2 + 3 delen water.

Niet iedereen kan de 35%-variant aan vanwege de heftige ontgifting die dit teweeg kan brengen. Drink ’s ochtends een half uur tot een uur voor het ontbijt 1 druppel in water en de dag erna 2 druppels, de dag erna 3 druppels etc., net zo lang tot je aan 25 druppels 35% komt of 300 druppels 3% komt. De kans is aanwezig dat je een dergelijke dosis niet eens haalt vanwege de heftige ontgifting die dit teweegbrengt. Het lichaam kan niet effectief ontgiften als er onvoldoende zuurstof aanwezig is en daardoor vertraagt de stofwisseling. Waterstofperoxide versnelt de stofwisseling waardoor ongewenste stoffen en micro-organismes worden verbrand. Deze komen vervolgens in het bloed terecht en worden via de urine en ontlasting afgevoerd. Dit proces kan ‘ziekteverschijnselen’ veroorzaken als ‘griep’ of ‘verkoudheid’, een teken dat ‘ziekte’ niets anders is dan een ontgiftingproces waarbij het lichaam rommel uit wil stoten via alle mogelijke wegen. Gebeurt dit bijv. via de huid, dan komt dit omdat de schildklier bijspringt en er ongewenst materiaal via de huid wordt geloosd.

Je kunt ook rustiger aan beginnen met de H2O2. i.p.v. van met 35% begin je met 3%. Deze 3% oplossing kun je zelf gemakkelijk maken van de 35% oplossing. Doe 1 deel 35% H2O2 in een potje en voeg daar 11 delen (liefst gefilterd of regen-)water bij. (bijvoorbeeld met een maatschepje)

Drink op de eerste dag 1 druppel 3% in een glas water, de tweede dag 2 druppels 3%, etc. 11 druppels 3% kun je vervangen door 1 druppel 35%.

Als je heel veel klachten hebt of erg ziek bent kun je direct met 35% beginnen.

Maar bouw het wederom rustig op: 
*dag 1-3   1 druppel 35% in een glas water
*dag 4-6   2 druppels 35% in een glas water
*dag 7-9   3 druppels 35% in een glas water
enz.

Dit kun je drie keer op een dag doen. Hou er rekening mee dat je na inname van H2O2 minstens een half uur tot een uur wacht met eten. Dit i.v.m. oxideren van je voeding. Wacht dan daarna in ieder geval ongeveer 2 uur voordat je een volgende H2O2 inname doet. Als je het te heftig vind worden qua smaak maar je hebt nog steeds geen ontgiftingsverschijnselen dan kun je het aantal druppels per keer ook over twee glazen water verdelen. Dus als je op 20 druppels zit, doe je in twee glazen water ieder 10 druppels. Drink dit achter elkaar op, zo krijg je toch het aantal druppels per keer binnen. Hou er ook rekening mee dat als je ‘s avonds de H2O2 inneemt dat dit je nachtrust kan verstoren. Je zou ‘s avonds dan minder druppels in je glas kunnen doen.

Als je op een gegeven moment op 25 druppels of meer zit moet je wel weer terug afbouwen. Dat houdt in dat je het schema terug gaat gebruiken. Dus elke drie dagen een druppel minder in een glas water.

Een goede onderhoudsdosis is 3 druppels in een glas water per dag, of 3x per dag, net wat je zelf wilt.

Je zit er overigens niet je hele leven aan vast, je kunt ook af en toe een kuurtje doen, opbouwend en weer afbouwend.
——

Sinds 2 september 2014 mag waterstofperoxide (H2O2) 35% food grade niet meer aan particulieren worden verkocht, wel aan bedrijven met een KvK inschrijving. Dus heb je een bedrijf in je kennissen/familiekring vraag dan eens aan hun of ze voor jou willen bestellen.

Als particulier kun je wel 3%, 10% en 12% bestellen.

Op deze pagina staat wel de informatie over de 35% maar dat is dan dus voor KvK ingeschreven bedrijven.
———-

Bij onderstaande twee bedrijven kun je waterstofperoxide/H2O2 foodgrade bestellen, let er wel op dat je de ‘foodgrade’ versie besteld (voor consumptie geschikt): Voorheen hadden we Hinmeijer als leverancier vermeld staan maar het bleek dat veel bestellingen niet geleverd werden. Exit Hinmeijer. Van de leveranciers hieronder heb ik tot nu toe geen negatieve berichten ontvangen.

unlimited health 12%unlimitedhealth 3%

werkenmetmerken 

Herbomont
———

Het is goedkoper om zelf de verdunning van 35% of 10% naar 3% te maken.

DENK EROM DAT JE ‘FOODGRADE’ BESTELD,
ZE HEBBEN OOK NIET-FOODGRADE,
DIE IS NIET GESCHIKT VOOR CONSUMPTIE.

Terug naar ‘Ozon en zuurstof