Uitgelicht

Sinds december 2021 zijn wij bijzonder enthousiast geraakt over de ‘Wim Hof Methode’. Eerst douchten we koud af maar vanaf maart 2022 zijn we in natuurwater gaan dippen/zwemmen. En dat is zo heerlijk, je voelt je gelijk aan staan voor de rest van de dag. Lees hier verder wat deze ‘methode’ inhoudt.
——

Lees hier hoe H2O2 (waterstofperoxide) korte metten maakt met grafeenoxide en het verwijdert uit het lichaam.

Heb je klachten n.a.v. Cjovid/Cojona (ironisch bedoeld maar de link is serieus), steek dan je licht eens op bij zelfzorgcovid19.

Weston Price forum heeft andere URL
Het Weston Price forum is overgegaan op een andere naam: www.fatsforum.nl. Het blijft het forum van Mike Donkers.

De trucs op voedseletiketten.
Beste lezer, Deze week stond in de krant dat mensen die voedseletiketten lezen over het algemeen een betere gezondheid hebben. Ik ben zelf ook zo’n type dat de tijd neemt voor het boodschappen doen. Bij mij komt niet zomaar alles in mijn karretje terecht. Regelmatig kom ik trucs tegen, waar argeloze consumenten absoluut in zouden trappen. Daarom gaat de nieuwsbrief van deze week over de trucs die fabrikanten van levensmiddelen gebruiken om ons te misleiden.
Lees hier verder…..

H2O2/Waterstofperoxide Foodgrade
Voorheen hadden wij Hinmeijer als leverancier op onze site staan voor H2O2/waterstofperoxide foodgrade. Maar we krijgen teveel negatieve berichten over hun. Er wordt heel laat of helemaal niet geleverd. Dus bij deze ‘exit’ Hinmeijer. Hier lees je waar je nog wel kunt bestellen.

Het onderhoud van je borsten en lymfestysteem
Droogborstelen: de techniek die je lymfesysteem stimuleert, gifstoffen opruimt en een stralende en stevige huid geeft. 
De Groene Zuster geeft vrouwen allerhande adviezen om hun lichaam in het algemeen en hun borsten in het bijzonder goed gezond te houden. In deze blog zet ik er graag een paar op een rij. Lees hier verder.

Wel of niet een bh dragen
De Groene Zuster licht vrouwen in over het verzorgen van hun borsten in de ‘strijd’ tegen kanker. Er staat veel nuttige informatie op hun website. o.a. Over het dragen c.q. niet dragen van een bh en dan vooral een beugelbh. Er zijn veel vrouwen die hun telefoon in hun bh dragen, er zijn zelfs speciale zakjes voor die je aan je bh kunt vastmaken. Maar een telefoon en de straling ervan zo dicht op je lichaam kan grote problemen veroorzaken. Er zijn al borstkankers bekend die op vreemde plekken worden gevonden, dicht onder de huid, daar waar de telefoon wordt gedragen.
Lees hier meer. en deze tekst.

Er is iets goeds gaande, er zijn nu artsen die voeding voorschrijven bij klachten, dus de strijd met de pillen wordt aangegaan, ‘Arts en Voeding’. Website en Facebook.

Keuzemogelijkheden t.a.v. verschillende vaccinaties.

Hoe filteren en vitaliseren wij ons water? Lees hier meer……

Zelf een zuurdesembrood bakken van 100% roggemeel, heerlijk en gezond
Zie hier het recept.

Even onder de aandacht brengen
De site www.vaccinvrij.nl is vernieuwd. Hiermee probeert men om nog maar eens onder de aandacht te brengen dat vaccineren niet verplicht is maar een keuze. Dus zorg dat je goed geïnformeerd wordt over vaccin vrij leven want vaccins voegen niets toe, eerder brengt het veel ellende met zich mee, vooral voor kindertjes die nog een heel immuunsysteem op moeten bouwen. Je kunt hier ook een ‘publieke verklaring’ ondertekenen waarin gevraagd wordt voor meer transparantie over vaccins en waarin je pleit voor het behoud van vrije vaccinatiekeuze.

Orgaandonatie
Ik ben naar een lezing geweest van een GezondVerstandAvond in Hoorn. De spreker was Ger Lodewick en het onderwerp orgaandonatie.
Het was bijzonder interessant en heel helder wat deze man te vertellen had.
Een orgaandonor is niet dood op het moment dat zijn organen worden verwijderd. Met de organen van een dode donor kan men nl. niets meer beginnen. Alleen levende organen zijn bruikbaar voor orgaantransplantatie en dat is ook logisch want wat moet je bijvoorbeeld met een dood hart in je lijf. Dat krijg je echt niet meer aan de praat. Organen voor transplantatiedoeleinden dienen levend te zijn en levende organen bevinden zich enkel en alleen in levende mensen.
Er zijn zelfs doktoren die weigeren om patiënten hersendood te verklaren ten gunste van orgaandonatie en mee te werken aan een transplantatie en er zijn operatie assistenten die weigeren om te assisteren bij een operatie om organen te verwijderen t.b.v. orgaandonatie.
Dat is al heel veelzeggend. En in een paar landen is het verboden om mensen hersendood te verklaren.
Mensen die op een donororgaan zitten/liggen te wachten zullen hier anders tegen aan kijken. Maar de overheid c.q. artsen lichten ons niet voor over de andere kant van orgaandonatie: de ‘levende’ donor die niet dood blijkt te zijn als organen bij hem of haar worden weggenomen, de donor leeft dan nl. nog totdat zijn/haar hart wordt verwijderd.
Mijn advies is om te zorgen voor een gezond lichaam c.q. organen en daarover is genoeg op onze site te lezen.
Als iemand beschadigde organen krijgt middels een ongeluk is dat wat anders als beschadigde organen middels verkeerde voeding maar dan nog blijft het feit dat iemand niet dood is als zijn organen worden weggenomen voor donatie. Er is in het orgaandonatie wereldje geen tussenweg meer, je bent levend of dood, je mag niet meer rustig sterven. Lees hier verder…..


Mike heeft een e-book geschreven: ‘Goede voeding – de basisregels’.
Hierin vind je hoe je jezelf kunt / zou moeten voeden.
Mail ons en wij zenden het e-book per mail naar je toe, er zijn geen kosten aan verbonden.

Dit is niet de website van Mike Donkers maar van Co en Lia.