Mediwiet: gebruik

Mediwietolie ,wietolie, CBD olie, hennepzaadolie, cannabisolie, hennepolie, Rick Simpson olie.

Je kunt zelf gaan experimenteren met het gebruik van mediwiet/wietolie maar beter is je te laten adviseren hetzij door mediwiet.nl of door thehealthcure.org. Bij beide organisaties krijg je na een intakegesprek wietolie die voor jouw probleem geschikt is en een inname advies. Bij mediwiet is er op dit moment een patiëntenstop. 

Een advies van Werner Bruining: probeer 1 druppel THC-olie en kijk wat het effect is. Te weinig effect, dan een druppel extra. Te veel effect, dan weer wat minder. Probeer ook de combinatie met CBD-druppels uit. Die verminderen de high van THC, maar verwerken de medicinale werking van THC. Met name geschikt voor overdag omdat het je alert maakt. THC zorgt voor een goede nachtrust en kan de eetlust opwekken. Sommige mensen nemen overdag 1 a 2 druppels THC-olie in combinatie met een aantal CBD-olie druppels. Anderen kunnen hooguit voor het slapen gaan 1 druppel THC-olie aan. Proberen en experimenteren dus. Je moet je er vooral goed bij voelen en zeker niet high.

Wij zijn bij thehealthcure geweest en daar geven ze aan dat als mensen bij hun komen die al eerder mediwiet gebruikt hebben vaak helemaal opnieuw ‘moeten’ beginnen met een inname schema en opbouwing van weinig naar meer druppels van een wietolie samenstelling die ze voor hun klacht/ziekte adviseren.
——

Hennep Olie Dosering Informatie
Onderstaande dosering is van Rick Simpson en gaat over de pure THC olie voor behandeling bij kanker.

Bij de gemiddelde persoon duurt een volledige behandeling ongeveer 90 dagen. Ik stel voor dat mensen beginnen met 2 a 3 doseringen per dag ter grootte van een droge korrel rijst. Een dosis als deze zou gelijk zijn aan ongeveer een kwart van een druppel. Na vier dagen verhoogt u uw dosering en herhaal dit elke 4 dagen totdat u op het moment bent gekomen om bijna 1 ml olie per dag te kunnen innemen.

Het duurt bij de gemiddelde persoon ongeveer 5 weken tot het punt dat men ongeveer 1 ml per dag in kan nemen. Zodra deze dosering bereikt is, kan men in dit tempo doorgaan totdat de kanker of andere ernstige klacht verdwijnt.  Door het gebruik van deze methode kan het lichaam de tolerantie langzaam opbouwen. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die de oliebehandeling ondergaan, niet of nauwelijks high van de olie werden. We hebben allemaal verschillende toleranties voor eventuele medicatie. Uw grootte en lichaamsgewicht hebben weinig te maken met uw tolerantie voor hennep olie.

Wees ervan bewust wanneer u de behandeling met hennep olie ondergaat uw bloeddruk zal verlagen, dus als u momenteel bloeddruk verlagende medicatie gebruikt, is het zeer waarschijnlijk dat u deze niet meer nodig zult hebben. (overleg altijd eerst met uw arts!)

De belangrijkste bijwerking van deze medicatie is slapen en rusten, hetgeen een belangrijke rol in het genezingsproces speelt. Doorgaans zult u zich binnen een uur na het nemen van een dosis ontspannen voelen. Vecht niet tegen het slaperige gevoel en ga mee met dit proces. Over het algemeen zal de vermoeidheid overdag in verband met deze behandeling binnen een maand verdwijnen.

Alleen om mensen zo snel mogelijk van hun chemische, en vaak verslavende pijnbestrijdende middelen af te helpen, raad ik aan te beginnen met een hogere dosis olie. In dat geval zou men het gebruik van die middelen vrijwel direct kunnen halveren, zonder een toename van de pijn te ervaren.

Het gebruik van Hennep-Olie is zeer succesvol gebleken bij de behandeling van kanker.

Helaas zijn veel mensen die bij mij komen al zwaar beschadigd door de reguliere behandelingen, zoals chemokuren en bestralingen etc. Deze gevallen blijken dan ook het moeilijkst te genezen.

In gevallen waarbij het te laat is om kanker te genezen, zal door de pijnbestrijdende eigenschap van de olie de kwaliteit van het leven tenminste nog iets verbeteren.

Ook moet ik vermelden dat de olie de vitale organen verjongt, zoals bijvoorbeeld de alvleesklier. Diabetespatiënten die met de olie behandeld zijn, ervoeren na ongeveer zes weken gebruik van de olie geen insuline meer nodig te hebben.

Goede Hennep is de grootste genezer op deze planeet; ervaar het zelf!

Bovenstaande tekst is overgenomen en vertaald van de originele homepage van Rick Simpson. www.phoenixtears.ca
Bron van bovenstaande tekst
——

Onderstaande tekst komt van www.thehealthcure.org:

Onze ervaring met gebruik van 1 ml Hennep Olie.
Uit 1 ml. Olie kan men ongeveer 60 tot 70 druppels ter grote van een rijstkorrel nemen.
Voor een ernstige klacht kan men beginnen om 3 druppels per dag in te nemen. Dit doet u 4 dagen.
De 5e dag verhoogd u de dosering naar 4 druppels per dag. Weer na 4 dagen verhoogd u dit weer met een druppel, dus 5 druppels per dag voor 4 dagen. enz… Dus om de 4 dagen verhoogd u uw dosering totdat u bijna 1 ml van de olie kan innemen. Ik zelf denk dat als men 1 ml. olie per 3 tot 4 dagen kan innemen, dit ruimschoots voldoende zal zijn. Dus met andere woorden kan een persoon met ernstige aandoeningen o.a. kanker binnen 90 dagen met 40 tot 50 ml. olie weer genezen zijn…
En voor onderhoud kan men met 1 ml. olie zeker met 1 tot 2 druppels per dag ongeveer 35 tot 70 dagen mee voort.

Bijwerkingen:
De bijwerkingen die eventueel op kunnen treden in het beginstadium zijn o.a.: Vermoeidheid, overgeven vanwege het gebruik van de vorige of huidige (chemische) medicatie(s), Vooral mensen met  bronchitis en/of astma kunnen voornamelijk gaan overgeven vanwege de vol zittende longen.  Duizeligheid en/of misselijk gevoel, Regelmatig toiletbezoek.

Bij overdosis kan men in een angstige situatie komen, hyperventileren, out gaan, en/of enorm een high gevoel krijgen. (dit gebeurt meestal bij mensen die een overdosis hebben genomen en/of mensen die zeer gevoelig zijn en bijna nooit in aanraking zijn geweest met Hennep THC.)

Nogmaals het is aanbevolen dat men eerst de dosering langzaam verhoogt om het lichaam aan de olie te laten wennen!

Raakt u niet in paniek wanneer dit voorkomt. Ga met dit gevoel mee en rust desnoods eventueel uit in bed of een andere ontspannen plek. Sluit uw ogen en las een rustperiode in. Na de rustperiode zal de duizeligheid of misselijkheid en/of alle andere nare gevoelens meestal verdwenen zijn.

Wat ook wel helpt is bij een teveel aan inname van de olie en u gaat zich vreemd voelen,  suikerhoudende drankjes te nemen zoals o.a. een aa drink, of limonade etc.

Raadpleeg altijd eerst uw arts betreffende het verlagen of stoppen van uw huidige medicatie(s).

Terug naar ‘mediwiet

Wij zijn zelf geen dokter, dit is voornamelijk gebaseerd op onderzoek van anderen en eigen opzoekingswerk! U kunt ons niet aansprakelijk stellen voor eventuele ongelukken of dergelijke zaken.
——-

DISCLAIMER:
Hoewel er goede ervaringen worden verkregen met de manier van voeden zoals wij op deze site voorstaan (WAPF-voeding / oftewel voedingsrichtlijnen volgens Weston Price), zijn er geen beloftes of garanties te geven. Er worden geen medische diagnoses gesteld of medische (be)handelingen verricht, specifiek of algemeen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en het navolgen van het advies van je behandelend arts of therapeut.  Houd altijd contact met je huisarts of specialist. Alles wat aangegeven en/of besproken wordt op deze site, is een experiment. Hier kunnen geen garanties of claims aan worden ontleend. Je blijft zelf verantwoordelijk voor wat je met deze informatie doet.
——–