Kanker

Kanker voorkomen en/of genezen.

Lees onderstaande eens rustig door en verbaas je erover hoe eenvoudig het is om je lichaam terug gezond te krijgen, ook van kanker, maakt niet uit welke vorm er geconstateerd is. Alle ziektes zijn het gevolg van een zuurstoftekort op celniveau, waarvan kanker het laatste stadium is, het meeste zuurstoftekort. Bovendien voeden ‘zieke’ cellen zich met fermentatie van suikers (koolhydraten/zetmeel/suikers).
Bij kanker hebben je cellen dus een giga groot zuurstof tekort. De doktoren vertellen je dit niet omdat ze het niet geleerd krijgen. Hun opleiding wordt gesponsord door de farmaceutische industrie, die bepaald dus wat een arts in opleiding te leren krijgt. En aan zuurstof is niets te verdienen, er kan nl. geen patent op aangevraagd worden. Aan chemotherapie wordt wel ontzettend veel verdiend, zowel door de farma als door de arts.

Kanker gedijt in een anaërobe (zuurstofarme) omgeving en voedt zich met suikers (suiker, koolhydraten en zetmeel). En wat eet men alle dagen: suiker, brood, aardappelen, pasta’s, witmeelproducten, koek en lightproducten waar gevaarlijke toevoegingen inzitten zoals aspartaam. Dit voedt de zieke (kanker)cellen.

Dus het is heel eenvoudig: ga volwaardige, verse (biologische) voeding en verzadigde dierlijke vetten tot je nemen. Mijdt de suikers, koolhydraten en zetmeel en pomp acuut heel veel zuurstof in je ‘donder’. d.m.v. H2O2 foodgrade en ozontherapie. 

Is het nou zo simpel, hoor ik je denken. Ja zo simpel is het inderdaad.
En wat heb je te verliezen.

Onder oncologen is onderzoek gedaan en 80% van de oncologen zou als hijzelf of zijn gezinsleden kanker zou krijgen geen chemotherapie toepassen. Maar ze weten op dit moment niet wat ze wel kunnen doen en behandelen dus hun patiënten hier wel mee.

En het is ook bewezen dat 97% van de chemotherapie niet helpt en zelfs mensen doodt, lees deze studie

Chemotherapie heeft als bijwerking dat het tumoren kan veroorzaken, lees deze studie

Als je toch voor chemotherapie kiest of voor een andere reguliere behandeling ga dan de Wim Hof Methode doen. Dit bestaat uit ademhalen en koude training. Er zijn een paar gevallen van mensen die deze methode hebben gedaan en beter door de behandelingen kwamen, met nagenoeg geen bijwerkingen.
Lees hier verder……

Maar een mens kan niet helemaal zonder koolhydraten. Je hebt maximaal 100 gram droog gewicht aan ‘juiste’ koolhydraten nodig. De juiste koolhydraten zijn: honing, glutenvrije granen (witte basmatirijst, quinoa, gierst en boekweit). Ook groentes zijn koolhydraten maar ze tellen niet mee voor de 100 gram droog gewicht inname.

Zie hier een lijst met voedingsmiddelen met daarin o.a. vermeld het aantal koolhydraten per 100 gram.
Eet niet meer dan 100 gram droog gewicht aan koolhydraten per dag anders zul je nooit van een suikerverbranding naar een vetverbranding gaan. Waarom vetverbranding, lees dat hier……

——–
Medicinale cannabis/wietolie en kanker
Medicinaal gebruik van cannabis heeft verlichting gegeven bij de volgende ziektebeelden en lichamelijke ongemakken: Anorexia nervosa, ADHD, astma, autisme, ziekte van Crohn, chronische pijn, depressie, posttraumatische stress, obsessief-compulsief syndroom (smetvrees etc.), angstaanvallen, epilepsie, glaucoom, gebrek aan eetlust, impotentie, hoge bloeddruk, overspannenheid, migraine, multiple sclerose, reuma, schizofrenie slapeloosheid, spierspasmen, stress, Tourette syndroom, kanker, borderline, tabaksverslaving, en als anti-emeticum ter bestrijding van misselijkheid na bestraling en/ of gebruik van medicijnen.  Lees hier verder…..

Daar bekend is dat kanker o.a. een gevolg is van een zuurstoftekort op celniveau zou je naast de toepassing van cannabis/wietolie op zeker je voedingspatroon aan moeten passen.

Verzadigde vetten zorgen voor een gezonde celwand die zuurstof door kan laten en afvalstoffen kan verwijderen. Dus eet je verzadigde vetten. En zorg voor een verminderde koolhydraten/suiker inname omdat kanker leeft van gefermenteerde suikers. Dit in combinatie met het weglaten van ‘foute’ producten zoals zakjes en pakjes uit de supermarkt en het toepassen van de medicinale cannabis/wietolie kan veel voor je gezondheid betekenen.
——

Een baby genas van een hersentumor door 2x daags CBD (wietolie) olie op de speen.
——

Alsem – Artemisinine
In je ‘strijd’ tegen kanker kun je naast de eerder genoemde remedie als bijv. cannabis/wietolie ook het kruid Alsem aanwenden. Lees dit stuk maar eens door. Ga met het kruid wel voorzichtig om, je kunt het niet onbeperkt gebruiken.
——

BORSTKANKER EN DE MAMMOGRAFIEGEKTE:
Door de opkomst van mammografie als de voornaamste screeningsmethode zijn methoden als thermografie en echografie in de verdrukking gekomen, en dat terwijl ze een cruciale rol kunnen spelen en vrouwen kunnen helpen borstkanker te overleven.

Ongeveer 80 procent van de vrouwen die worden uitgenodigd laat zich screenen; dat is niet opmerkelijk omdat mammografie wordt gepromoot als een levensreddend onderzoek, dat vrouwen moet beschermen tegen de ziekte die zij meer dan elke andere ziekte vrezen, een ziekte die ieder jaar ongeveer 12.000 Britse en 3500 Nederlandse vrouwen het leven kost.
In de brief staat echter niet waar veel wetenschappers inmiddels van overtuigd zijn: dat ze beter thuis kan blijven, en dat mammografiescreening zo onnauwkeurig is dat de voordelen van het opsporen van kanker in een vroeg stadium niet opwegen tegen de vele foutieve uitslagen die dit onderzoek oplevert.
Lees hier verder…..

En hier nog een schrijven over thermografie, een andere, veilige mogelijkheid van borstonderzoek.
——–

OZON EN ZUURSTOF
Ozon en waterstofperoxide zijn geconcentreerde bronnen van zuurstof. Als je bedenkt dat kanker anaëroob is en dat 40% van de Nederlanders kanker krijgt, dan denk ik dat we wel mogen concluderen dat er een chronisch gebrek is aan zuurstof op celniveau! Het is dus geen overbodige luxe als we met z’n allen meer zuurstof in onze donder krijgen, vooral niet als je weet dat 60% zuurstofgebrek op celniveau leidt tot kankercellen. Hoe noemen we dan 50%, 40%, 30% zuurstofgebrek? Juist ja, al die andere chronische ziektes: diabetes, hart- en vaatziekte, artritis, etc.

Zuurstof brandt zonder vuur en zorgt voor 2 belangrijke warmteprocessen: lichaamswarmte en voedselverbranding. Ben je een koukleum en/of heb je een trage spijsvertering? Dan heb je zuurstoftekort. Dit hele forum staat bol van verhalen over kouwelijk zijn en een slechte voedselvertering. In 1 woord: zuurstofgebrek.  
Lees hier verder…..

———
Info over ozon-therapie. Er wordt een bepaalde hoeveelheid bloed afgenomen. Dat bloed wordt geozoneerd en dan weer terug ingebracht. Hierdoor krijg je een zuurstofboost.
Heel veel ziektes zijn een tekort aan zuurstof. Dus doe je voordeel hier mee.

Hier kun je H2O2 kopen in een 3% en een 35% oplossing.
Als je 35% koopt kun je er zelf een verdunning van maken naar 3%.
———

EET SUIKERVRIJ ALS JE KANKER HEBT
Suiker, zetmeel en koolhydraten worden allemaal omgezet in glucose. Wat ik niet kan volgen is dat je, als je kanker hebt, dan nog aardappelen en koekjes eet, terwijl je weet dat kanker zich voedt d.m.v. glucose in het bloed! Ik kan hier met mijn kop niet bij! Ik heb onderdeel uitgemaakt van een soort ‘denktank’ over kanker en hoe dit op te lossen en zag met eigen ogen kankerpatiënten (die er nu niet meer zijn) koffie met koekjes nuttigen. Ongelooflijk!

Atkins werkte met kankerpatiënten en was op de hoogte van het werk van Otto Warburg. Warburg ontdekte dat kanker anaëroob is en zich voedt d.m.v. melkzuurfermentatie van glucose in het bloed. Dus wat deed Atkins? Hij zette zijn patiënten op een koolhydraatarm dieet en diende hen intraveneus ozon toe. Dus minder suiker, meer zuurstof!

Atkins was hier bijzonder succesvol mee en dus viel op een dag een door de FDA gestuurd SWAT-team zijn afdeling binnen en nam onder geweerschot zijn ozonapparaat in beslag.  Atkins werd het toen te link onder de voeten. Hij had echter gezien dat zijn patiënten afvielen onder zijn voedingsprotocol dat rijk was aan dierlijke vetten en eiwitten en laag in koolhydraten en dit werd vervolgens de basis van het Atkinsdieet. Atkins heeft hiermee menigeen preventief behoed voor kanker, maar ook andere slopende ziektes, totdat het dieet als gevaarlijk werd bestempeld in de jaren ’80 en we allemaal aan de granen en light-producten gingen (zucht).

Atkins was wel rigoureus en zette zijn patiënten in de Intro-fase meteen op het absolute minimum van 20 gr. koolhydraten per dag. Maar dit trekken heel veel mensen niet omdat  iedereen heel veel koolhydraten eet in de vorm van brood, aardappelen, pasta’s etc. 

Ik raad aan geleidelijk toe te werken van het maximum (100 gr. per dag) naar het minimum (20 gr. per dag). Het kan zijn dat men nooit onder de 50 gr. per dag uitkomt, omdat men dat simpelweg niet trekt. Dan zij het zo, het heeft geen zin de boel onnodig in de war te schoppen. Vrouwen lijken ook wel iets meer koolhydraten nodig te hebben. Atkins was een man en ging misschien teveel uit van de mannelijke norm (de ervaring leert dat mannen het vaak beter doen op Atkins dan vrouwen).

Ik hoop dat ik nu eens en voor altijd heb duidelijk gemaakt dat de twee belangrijkste dingen die jij kunt doen voor je gezondheid is minderen met koolhydraten en aan de zuurstoftherapie gaan.
Mike
———-

OVER BROOD, KOFFIE EN KANKER
In de Telegraaf en in alle andere kranten was op 10 oktober 2008 te lezen dat steeds meer mensen kanker krijgen.

Korte samenvatting: 40% van de Nederlanders krijgt kanker. Bij vrouwen is de meest voorkomende kanker borstkanker en bij mannen prostaatkanker. Beide kankersoorten zijn hormonaal van aard.

Laat dit cijfer eens goed op je inwerken: 40% van de Nederlanders krijgt kanker. Deze situatie is uniek in de westerse wereld! Lezers van deze website mag het onderhand wel bekend zijn dat westerse voeding ziekmakend en kankerverwekkend is. De kankercijfers zijn in andere westerse landen al dramatisch genoeg, maar geen ander land kent zoveel kankerpatiënten als Nederland. 40 procent, dat is ergens tussen de 1 op 2 en 1 op 3 Nederlanders!

Wat is er aan de hand met ons landje dat we zoveel kanker krijgen?
Lees hier verder…..
———-

VETTEN IN DE STRIJD TEGEN KANKER
Als Joanna Budwig mensen van kanker kon genezen door een verzadigd vet (kwark) te combineren met een omega-3 vet (lijnzaadolie) dan zie je al meteen hoe belangrijk de juiste vetten zijn voor het tegengaan van kanker. Johanna Budwig borduurde verder op het werk van Otto Warburg, die in 1925 (!) ontdekte dat kanker anaëroob is en zich voedt met melkzuurfermentatie van glucose in het bloed en hier in 1931 de Nobelprijs (!) voor kreeg. Warburg had ook heel zinvolle dingen te zeggen over vetzuren.

Lang voor Budwig kwam Weston Price eveneens uit op de combinatie van een verzadigd vet en omega-3 vetzuren, door boterolie te vermengen met levertraan. De reden waarom deze combinatie synergetisch werkt is omdat onbewerkte onverzadigde vetzuren rijk zijn aan elektronen en omdat verzadigd vet rijk is aan zwaveleiwitten. De chemische reactie tussen de twee maakt de olie wateroplosbaar en daarmee gemakkelijk opneembaar door het celmembraan. Het verzadigd vet en het onverzadigde omega-3 vet vormen in feite een nieuw voedingsmiddel dat de cellen van zuurstof voorziet. En aangezien kanker anaëroob is kan het niet overleven in een zuurstofrijke (aërobe) omgeving.
Mike
———

KANKER IS GEEN SCHIMMEL EN GEEN VIRUS
Kanker is geen schimmel en ook geen virus. Wel worden schimmels of virussen veelvuldig aangetroffen bij kankerpatiënten. Deze micro-organismes zijn NOOIT de oorzaak van welke ziekte dan ook en ALTIJD een symptoom, een reactie op het ziekteproces. Het zijn opruimers, vuilnismannen, aaseters die zich voeden met zwakke of dode cellen en vervullen dus een zeer nuttige functie. Simoncini doet net zo goed aan symptoombestrijding als de regulieren, alleen is natriumbicarbonaat niet giftig, in tegenstelling tot chemo en bestraling.
Mike
———

HONING ZUURSTOFRIJK (IN STRIJD TEGEN KANKER)
Je kunt de honing zien als ‘bonbontherapie’. Kankercellen voeden zich met glucose in het bloed en honing is glucose en fructose. In combinatie met een hoge dosis zuurstof (ozon of H2O2) zal de glucose gretig worden opgezogen door de kankercel om vervolgens een zuurstofdosis te krijgen en kanker kan niet overleven in een zuurstofrijke omgeving. Daarnaast bevat de honing inderdaad ook zelf nog waterstofperoxide.
Mike
——–

OTTO WARBURG
Otto Warburg ontdekte al in 1925 (!) het mechanisme achter kanker en kreeg er in 1931 de Nobelprijs voor! Dat is 80 jaar geleden! Warburg ontdekte dat kanker anaëroob is en dat 60% zuurstoftekort op celniveau leidt tot kankercellen. Hij ontdekte ook dat kankercellen zich net als gewone cellen voeden met glucose uit het bloed, maar dat ze deze glucose d.m.v. melkzuurfermentatie (een anaëroob proces) omzetten in energie. Het is dus de overlevingsstrijd van een cel die langzaam verstikt is geraakt en primitief wordt in een laatste overlevingsstrijd. De remedie is dus het omgekeerde: meer zuurstof en minder suiker! Dus bijv. intraveneuze ozontherapie en een koolhydraatarm dieet. Precies wat Robert Atkins deed bij kankerpatiënten, voordat de fascistische FDA een SWAT-team op hem afstuurde en hem onder bedreiging van geweren zijn ozonapparaat afnam.

Het is allemaal allang bekend, evenals vele andere oorzaken van vele andere zgn. ‘ongeneeslijke’ ziektes. Ons laten ze echter creperen door een door een door vergiftigd lichaam langzaam dood te martelen met nog meer gif, zodat wij de indruk krijgen dat de ziekte dodelijk en vreselijk is i.p.v. de ‘behandeling’. Tevens geven ze ons de indruk dat er keihard gewerkt wordt aan ‘onderzoek’ omdat de oorzaak ‘onbekend’ is. Gelul! De kern is: wie wordt er beter van de miljoenen van het KWF? Niet de patiënt, zoveel is zeker!
Mike
——–

OVER KANKER BIJ DIEREN DIE ZELF VITAMINE C AANMAKEN:
De reden waarom kanker wel degelijk voorkomt bij dieren die zelf vit. C kunnen maken heeft inderdaad te maken met de stadsomgeving, waarin de dieren worden blootgesteld aan suiker en bewerkte vetten, DE 2 grootste boosdoeners in de hedendaagse westerse ‘voeding’. De bewerkte plantaardige vetten werken als een soort ‘plastic’ laagje dat de celwand bedekt en verstikt. Hierdoor is de zuurstoftoevoer naar de cellen grotendeels afgesneden, waardoor er een anaërobe omstandigheid ontstaat. Vervolgens voedt de suiker deze anaërobe cellen, die vanzelf kankercellen worden. Het beste wat je voor je gezondheid kunt doen is bewerkte vetten schrappen en je inname van suikers minimaliseren. Als iedereen dit doet krijg je automatisch ook hele andere stadsdieren die zich voeden met ons ‘voedsel’.
Mike
———

Kanker hangt ook samen met een goede zuur-base-balans: lees meer hierover in het hoofdstuk ‘zuur-base-balans’
———

Cysten, poliepen, vleesbomen en andersoortige buitensporige weefselgroei zijn een soort ‘vriendelijke kanker’ a.g.v. zuurstoftekort op celniveau. Ozon voegt zuurstof toe en in een zuurstofrijke omgeving kunnen dit soort groeisel niet gedijen.
Mike
———

Er zijn niet voor niets zoveel schildklierproblemen onder Nederlanders. Struma, een opgezette schildklier, steekt opnieuw de kop op. En wat bieden de ‘experts’ als oplossing? Gejodeerd tafelzout en…brood! Wordt het nu duidelijk waarom de meest voorkomende kankersoorten in Nederland hormonaal van aard zijn? Kanker, diabetes, hart- en vaatziekte en alle andere moderne welvaart-ziektes zijn niets meer dan het gevolg van structurele ondervoeding en uitdroging, waarbij de cellen simpelweg niet de voeding krijgen die ze nodig hebben. Dit leidt tot een algemene verzwakking van het immuunsysteem en, uiteindelijk, het in elkaar storten ervan. Dat laatste noemen we kanker, maar ondervoeding en uitdroging vormen de basis voor alle zogeheten ‘auto-immuunziektes’.
Mike
Komt uit dit schrijven van Mike.

‘Wat Angelina niet wist over kanker’ van Ard Pisa
In duidelijke, soms choquerende bewoordingen gaat er een nieuwe wereld voor je open. 
Word niet boos als je andere dingen leest dan waar je tot nu toe in hebt geloofd. Soms is het moeilijk wennen aan een andere of nieuwe zienswijze.
Dit boek laat in duidelijke taal zien wat kanker nu eigenlijk is, wat de hoofdoorzaak is en hoe je jezelf maximaal kan beschermen tegen de ontwikkeling van kanker.
Klik op het boek om te bestellen.

En hoe je jezelf het beste kunt voeden om optimaal gezond te zijn/worden lees je in dit boek:

Voeding en fysieke degeneratie’ van Weston A. Price.
De voedselbijbel uit 1939. Het is te gek voor woorden dat dit boek een verrassing is voor veel mensen. Een verrassing van hoe onze voeding eigenlijk moet zijn om jezelf gezond en gelukkig te voelen.Price deed, zelf gefinancierde, onderzoeken naar gezondheid i.p.v. naar ziekte. Waarom leden zoveel mensen aan cariës. Bij de oervolkeren kwam cariës niet voor. Pas nadat ze zich gingen voeden met westerse producten zoals witmeel en zoetigheden kregen ze cariës met aansluitend tuberculose. Dit boek geeft een duidelijk uitleg waarom we sommige voedingsmiddelen wel of niet moeten eten. Klik op het boek om te bestellen.


Mike over koolhydraten en CO2 en kanker:
Voor wat betreft het koolhydraten-CO2-verhaal mijn eerste gedachtes hierover, gebaseerd op gezond boerenverstand:

Kanker voedt zich d.m.v. anaerobe fermentatie van glucose en ademt CO2 in. Zowel de melkzuren als de CO2 verzuren de cel. Deze verzuring is dus het gevolg van een overdaad aan zowel glucose als CO2 in het bloed. Kanker zou dus wel eens een overlevingsmechanisme kunnen zijn dat meehelpt om overtollige glucose en CO2 uit het bloed te verwijderen. Normaal haalt insuline overtollige glucose uit het bloed, maar een kankerpatiënt heeft per definitie insulineresistentie en dus werkt dit hormonale mechanisme niet meer of onvoldoende. Normaal neutraliseert zuurstof overtollige CO2 in het bloed, maar een kankerpatiënt lijdt aan zuurstoftekort op celniveau en dus wordt ook dit mechanisme gehinderd.

De vroege mens, maar ook de levende afstammelingen daarvan die Price heeft bestudeerd hadden geen kanker, hart- en vaatziekte, diabetes of andere degeneratieve ziektes, die de moderne mens wel kent (en hoe!). We weten dat er zich botaandoeningen begonnen voor te doen vanaf het moment dat we granen zijn gaan eten, zoals: tandbederf, rachitis (Engelse ziekte) en osteoporose. Deze botaandoeningen zien we niet terug bij de paleolithische mens, die over een veel stevigere bot- en schedelstructuur beschikte en geen enkele vorm van tandbederf kende. We weten ook dat deze vroege mens nauwelijks koolhydraathoeveelheden van betekenis tot zich nam, terwijl de graanetende mens ineens een zetmeelbron (granen) als voornaamste voedselbron gebruikte – met alle gevolgen van dien, incl. een afnemende schedelcapaciteit (we werden dus dommer en volgzamer – vandaar dat graanwinning traditioneel altijd was gebaseerd op slavenarbeid en hetzelfde geldt voor suikerwinning)!

Dit betekent maar 1 ding:

Bij de moderne, graanetende mens nam met de consumptie van koolhydraten dus ook het CO2-gehalte in het bloed toe. Andersom moet bij de voornamelijk vleesetende vroege mens het CO2-gehalte dus een stuk lager geweest zijn. Hoewel ik CO2 niet beschouw als ‘de vijand’ moet ik wel constateren dat bij de moderne mens de balans tussen CO2 en zuurstof is doorgeslagen richting CO2. Die CO2 is afkomstig van koolhydraten (daarom heten ze ook kool-hydraten). Vetten zorgen voor een verbeterde zuurstoftoevoer naar de cellen, maar het is of het een, of het ander: of je lichaam gebruikt vetten als brandstof (ketogeen), of het gebruikt glucose als brandstof (glycolyse). Glycolyse heeft evolutionair gezien nauwelijks enige geschiedenis van betekenis tegenover vetverbranding. Logisch, want glycolyse bevordert primitieve anaerobe fermentatie en vetverbranding zorgt voor een goede zuurstofademhaling.

Hieruit maak ik op dat ons lichaam niet is ingesteld op heel veel glucose en CO2 in het bloed. Kanker ruimt overtollige glucose en CO2 op en dient hiermee een nuttige functie. Nog beter is natuurlijk om te voorkomen dat de glucose- en CO2-spiegel ooit zo hoog wordt en dat is door MEER ZUURSTOF EN MINDER CO2 en MEER VETTEN EN MINDER KOOLHYDRATEN. Ik blijf dus de grootste moeite houden met de Buteyko-methode, die gebaseerd is op een oppervlakkige (stress)ademhaling en de bijbehorende stijging van het CO2-gehalte. Net als ons wordt wijsgemaakt dat we op glucose horen te draaien i.p.v. vetten, zo ontstaat dan ook de mythe dat grote hoeveelheden CO2 voor onze ademhaling onontbeerlijk zou zijn. Zowel glucose als CO2 spelen een rol, maar UITSLUITEND IN MINUSCULE HOEVEELHEDEN. Allerlei studies die het tegendeel aan lijken te tonen zijn studies van MODERNE MENSEN.

Hoe vaak zien we nu al niet dat onderzoekers verkeerde conclusies trekken, omdat ze geen werkelijke graadmeter voor gezondheid hebben en dus HALFZIEKE PERSONEN onderzoeken? Het doet denken aan het ‘advies’ dat diabeten krijgen, waardoor ze eeuwig in hetzelfde (ziekmakende) kringetje blijven draaien: het lichaam hoort op glucose uit koolhydraten te draaien en dus gewoon kh blijven eten, maar de insulinegevoeligheid van de cellen bevorderen met medicatie of insuline spuiten. Of de ‘behandeling’ van hyperactieve kinderen en volwassenen door ze speed (Ritalin en aanverwante medicatie) te geven. Zo kun je een teveel aan CO2 dus ook niet oplossen met nog meer CO2! Einstein zei ooit dat je nooit een probleem moet oplossen op basis van dezelfde gedachtengang die het probleem allereerst veroorzaakte!
——
Reactie van iemand op het forum op bovenstaand stuk: Co2 is een bijproduct van fermentatie.

Reactie Mike: Juist ja! Fermentatie BUITEN het lichaam en deze voeding vervolgens consumeren, daar is niks mis mee en daar is ook een lange geschiedenis van. Maar melkzuurfermentatie IN HET LICHAAM is relatief nieuw. Als een cel anaeroob wordt, gaat deze zich gedragen als een primitieve plantencel. Planten behoren tot de simpele organismes en zijn het resultaat van samenwerking van nog primitievere eencelligen. Deze moesten zien te overleven in een atmosfeer die rijk was aan CO2 en dus anaeroob was. Ze deden dit door CO2 en zonlicht om te zetten in koolhydraten. Vandaar dat plantaardige voeding hoofdzakelijk bestaat uit koolhydraten en relatief weinig vetten en eiwitten bevat.

Dit samenwerkingsverband van eencelligen was bijzonder succesvol en de planeet raakte bevolkt met algen in de zee en planten en bomen op het land, die als uitscheidingsproduct zuurstof hebben. Hierdoor raakte de atmosfeer steeds aërober (zuurstofrijker). Dit luidde de volgende fase in van de evolutie: samenwerking met mitochondrische bacteriën die zuurstofademhaling en vetverbranding in complexere organismes mogelijk maakten. Eerst was dit de dierenwereld en toen volgde de mens. Aërobe organismes doen het omgekeerde en ademen zuurstof in en CO2 uit. Ook horen ze op vetten te draaien en niet op suikers.

De conclusie is dan ook onontkomelijk: het belangrijkste gas dat we horen in te ademen is ZUURSTOF en CO2 speelt hierin een bijrol, geen hoofdrol, net als basische voeding een bijrol speelt en geen hoofdrol (die is weggelegd voor zure voeding). Het is gewoon een plus-min-verhaal. Zuurstof is positief geladen, CO2 is negatief geladen en ze vinden elkaar van nature, maar wel in de juiste verhouding (eerder 70-30 in het voordeel van zuurstof dan 50-50). Zuren zijn negatief geladen en basen positief en ook zij vinden elkaar (opnieuw eerder op basis van 70-30). Wie beweert dat de mens op glucose of op CO2 hoort te draaien slaat de plank volledig mis en draagt niet bij aan de oplossing maar aan vergroting van het probleem!

———
ZWARTE ZALF IN DE ‘STRIJD’ TEGEN KANKER:
Zwarte zalf kan ook veel betekenen in de ‘strijd’ tegen kanker. Ik ben er van overtuigd dat als je kanker hebt dat kanker een seintje van je lichaam is, ga nu eens iets doen aan je gezondheid. En dan bedoel ik dat in positieve zin, ga positief aan de gang, ga eens kijken naar je voeding, stress, straling etc…..

Wat je voeding betreft kun je hier op de site genoeg lezen, over straling is een rondje Googlen heel verhelderend en stress…. Niet alleen stress in de vorm van ‘buitenkomend’ maar ook wat je allemaal in het mondje stopt. Als dat ‘verkeerde’ voeding is is het ook stress voor je lichaam.

Lees dit artikel over de zwarte zalf van de site van wanttoknow
——-

Kun je er op vertrouwen dat chemotherapie jouw kanker geneest?

Tekst: Andreas Moritz © 
Vertaling: Frank Bleeker
Tekst ‘geleend’ van www.gezondverstandavonden.nl

DISCLAIMER:  Dit is een vertaling van een Amerikaans artikel. Hoewel veel van wat betoogd wordt van toepassing is op de wereldwijde situatie, dienen we ons te realiseren dat sommige van de genoemde voorbeelden vooral betrekking hebben op omstandigheden in de Verenigde Staten.

Kun je er op vertrouwen dat chemotherapie jouw kanker geneest? 
De voormalige perssecretaris van het Witte Huis, Tony Snow, overleed in juli 2008 op de leeftijd van 53 jaar, na een serie chemotherapiebehandelingen tegen darmkanker. Bij Snow werd in 2005 de dikke darm verwijderd en kreeg hij een half jaar lang chemotherapie nadat bij hem darmkanker was vastgesteld. Twee jaar later, in 2007, werd Snow geopereerd om een gezwel in zijn buikstreek te verwijderen, vlak bij de plaats waar de oorspronkelijke kanker had gezeten. “Dit is een zeer goed behandelbare toestand,” zei Dr. Allyson Ocean, gastro-intestinaal oncoloog van het Weill Cornell Medical College. “Veel patiënten zijn, vanwege de therapieën die we hier hebben, in staat om te werken en een vol leven te leiden, met kwaliteit, terwijl zij worden behandeld. Iedereen die hier tegenaan kijkt als een doodvonnis heeft het bij het verkeerde eind.” Inmiddels weten we wel, dat Dr. Ocean het dodelijk verkeerd had. 
Lees hier verder…… 
——

De Groene Zuster licht vrouwen in over het verzorgen van hun borsten in de ‘strijd’ tegen kanker. Er staat veel nuttige informatie op hun website. o.a. Over het dragen c.q. niet dragen van een bh en dan vooral een beugelbh. Er zijn veel vrouwen die hun telefoon in hun bh dragen, er zijn zelfs speciale zakjes voor die je aan je bh kunt vastmaken. Maar een telefoon en de straling ervan zo dicht op je lichaam kan grote problemen veroorzaken. Er zijn al borstkankers bekend die op vreemde plekken worden gevonden, dicht onder de huid, daar waar de telefoon wordt gedragen.

https://www.degroenezuster.nl/borsten-no-phone-zone/

Droogborstelen: de techniek die je lymfesysteem stimuleert, gifstoffen opruimt en een stralende en stevige huid geeft. Met deze 3 simpele stappen kun je je borsten goed verzorgen.
Wat zijn jou manieren van je borsten verzorgen?
Bekijk de video hieronder over droog borstelen voor meer informatie:

De Groene Zuster geeft vrouwen allerhande adviezen om hun lichaam in het algemeen en hun borsten in het bijzonder goed gezond te houden. In deze blog zet ik er graag een paar op een rij. Lees hier verder.
Facebook de Groene zusters.
——

Pas je leefstijl aan, hoe je dit doet lees je hier…..