Hoofd

Migraine

Migraine-aanvallen kunnen zeer pijnlijke ervaringen zijn die het moeilijk maken om normaal te functioneren. Mensen die last hebben van migraine ervaren vaak een kloppende pijn in hun hoofd, gepaard gaande met een extreme gevoeligheid voor geluid en licht. Migraine kan zo pijnlijk zijn, dat iemand die er last van heeft alleen maar wil gaan liggen tot de aanval over is. Bovendien is migraine een zeer veel voorkomende aandoening. Geschat wordt dat meer dan 10 procent van de westerlingen last heeft van migraineaanvallen. Gelukkig zijn er tal van dingen die je kunt doen om verlichting van migraine te zoeken. Bijvoorbeeld, migraine-lijders die beginnen met het beoefenen van de Wim Hof-methode, melden vaak verlichting van symptomen en ervaren minder migraine-aanvallen.
Lees hier verder……
——

Iemand had vaak last van migraine. Ze kreeg de tip om haar lichaam te reinigen. Ze moest daarvoor Aloë Vera en Propolis gaan slikken. Ze heeft het een half jaar gedaan en heeft nooit meer migraine gekregen. Ze had zelfs het idee dat de Propolis op de lever werkt want haar gezichtsvermogen ging aanzienlijk vooruit.
——

Mind-body connection / Geest-lichaam verbinding
De verbinding tussen lichaam en geest is essentieel voor je welzijn. Met een solide verbinding tussen lichaam en geest ben je beter in staat om je gevoelens te beheersen en moeilijkheden het hoofd te bieden. Helaas zijn veel mensen niet in staat om hun verbinding tussen geest en lichaam te beheersen, en als gevolg daarvan worden ze geconfronteerd met geestelijke gezondheidsproblemen, zoals stress en angst. Wanneer deze chronisch worden, vormen ze een gevaar voor uw gezondheid. Met de Wim Hof ​​Methode kunt u deze problemen eenvoudig oplossen. Door zijn wetenschappelijk onderbouwde methode toe te passen, kun je je geest-lichaam verbinding versterken. Mensen die de methode hebben beoefend, melden dat hun verbinding tussen lichaam en geest aanzienlijk is verbeterd. Ze voelen zich sterker, gelukkiger, gezonder en voelen een enorme boost in concentratie. Met een combinatie van ademhalingsoefeningen, meditatie en blootstelling aan kou, voel je je beter. De oefeningen helpen mensen de kracht van hun geest te gebruiken en stellen hen in staat hun zenuwstelsel en immuunrespons te beheersen.
Lees hier verder……