Boeken

Boeken die je niet leest, helpen niet!

Op deze pagina’s vindt u papieren boeken en E-books over gezondheid in de ruimste zin van het woord. Boeken die wij zelf gelezen hebben en boeken die door andere mensen gelezen zijn en warm aanbevolen worden. De papieren boeken zijn te koop bij uitgeverij succesboeken. Een uitgever die ons aanspreekt.

Boeken die levens veranderen. Boeken die je niet leest, helpen niet.

De missie van Succesboeken.nl is mensen door middel van boeken, audio-boeken, DVD’s en andere producten te voorzien van ’tools’ waarmee ze hun leven kunnen verbeteren. Dat is de reden waarom zij altijd op zoek zijn naar goede boeken.
Veel goede boeken zijn helaas niet in de Nederlandse taal verkrijgbaar. Daarom geven zij ook boeken uit waarvan zij vinden dat deze in het Nederlands beschikbaar moeten zijn. 

Ken je goede buitenlandse boeken die het waard zijn om in het Nederlands uitgegeven te worden, laat het hun dan weten. Hun redacteuren zullen dan beoordelen of dit juridisch en commercieel haalbaar is. Mail je tips naar info@succesboeken.nl, met titel, schrijver, isbn nummer en je motivatie.

Klik hier om naar de pagina te gaan met de papieren boeken.

Klik hier om naar de pagina te gaan met de gratis E-books.