Voeding is gezondheid.nl

 

© 2012 Lia Keizer

terug naar

‘rauwe melk’

© 2012 Lia Keizer

Zaterdag 13 oktober 2018 - lezing met Mike Donkers in Midwoud


Na een radio stilte van 1 jaar hebben we weer eens een lezing georganiseerd met Mike Donkers als spreker. Op zaterdag 13 oktober a.s. ben je van harte welkom om te komen luisteren en vragen aan hem te stellen.

De lezing wordt gehouden op de kefirboerderij van Ilse Blokker, de Annahoeve in Midwoud.


Waar gaat Mike het over hebben?

Uiteraard over wat voeding kan betekenen voor je gezondheid, zowel in goede als in slechte zin. Want in de supermarkten wordt inmiddels heel veel zwaar bewerkte ‘voeding’ aan de man gebracht. Er is ook steeds meer biologisch te koop maar als dat in een verpakking zit moet je gewoon etiketten blijven lezen.

Ook worden we voor de gek gehouden als er op verpakkingen staat dat er minder of geen suiker meer in zit, vaak is dit vervangen door zoetstoffen. En geloof me, die zijn nog slechter voor je lichaam dan suikers.


Mike legt ons haarfijn uit hoe dit alles in elkaar steekt en wat gezonde en slechte voeding met ons lichaam doet. Door veel te lezen over voeding en gezondheid, mensen te helpen en feedback terug te krijgen kreeg hij veel inzichten die hij graag met ons deelt.


De rode draad voor deze middag is: welke voeding kan ik nu nog eten, en wat kun je nog meer doen om terug gezond te worden of gezond te blijven.

We worden bang gemaakt voor vetten, cholesterol, zout, zuivel/melk, en veel meer.

Producten die juist zo goed zijn voor onze gezondheid en waar kan ik die goede producten kopen.


En wat heeft voeding te maken met allerlei ziektes en aandoeningen als reuma, kanker, dementie, huidziektes, astma, allergieën, noem maar op....

Hoe staat hij tegenover vegetarisme, veganisme, paleo?


Maak kennis met Mike op zijn eigen pagina

of neem een kijkje op zijn sites: www.fatsforum.nl - www.mikedonkers.com


De lezing vangt aan om 13.00 uur, je bent welkom vanaf 12.30 uur.

Deze investering in je gezondheid komt op € 10,00 per persoon.

Graag vooraf aanmelden: lezingmikedonkers@gmail.com, je kunt ook deze mail beantwoorden om je aan te melden.

Betalen doe je op de dag zelf bij binnenkomst.


De winkel op de boerderij is open tot 13.00 uur. Je kunt kefir, rauwe melk en andere producten kopen tot 13.00 uur. Je betaalt op dat moment, het wordt opgeslagen in de koeling en na de lezing kun je het meenemen. Tijdens en na de lezing is de winkel gesloten.


Enne, neem al je vriendjes en vriendinnetjes maar mee, hoe meer mensen hiervan horen c.q. weten, des te beter.


Zie hier de poster, je kunt het downloaden, uitprinten en ophangen. Lukt downloaden niet, stuur dan even een mailtje, dan mail ik het naar je toe.