Voeding is gezondheid.nl

 

Ozon en zuurstof

Hier ga je naar een pagina met adresjes waar je waterstofperoxide kunt bestellen.

Hier een uitleg over hoe de H2O2 te gebruiken.

Hoe lang is H2O2 houdbaar?
H2O2 vervliegt met 1% per jaar.

Sinds 2 september 2014 mag waterstofperoxide (H2O2) 35% food grade niet meer aan particulieren worden verkocht, wel aan bedrijven met een KvK inschrijving.

Op deze pagina staat wel de informatie over de 35% maar dat is dan dus voor KvK ingeschreven bedrijven.

---------

Info over ozon-therapie. Er wordt een bepaalde hoeveelheid bloed afgenomen. Dat bloed wordt geozoneerd en dan weer terug ingebracht. Hierdoor krijg je een zuurstofboost.

Heel veel ziektes zijn een tekort aan zuurstof. Dus doe je voordeel hier mee.

Op het fatsforum staat meer informatie en adressen waar je dat kunt laten toepassen.


Er is in Bussum een ozonkliniek die volgens hun eigen zeggen Duitse dosissen geeft en ze geven aan dat ze dat als enige kliniek in Nederland doen. Een behandeling (geschreven nov. 2015) kost € 85,00 per behandeling, als therapie geven ze 4 a 5 behandelingen, daarna 1x per maand/2  maanden als onderhoud.

---------


OZON EN ZUURSTOF


Ozon en waterstofperoxide zijn geconcentreerde bronnen van zuurstof. Als je bedenkt dat kanker anaëroob is en dat 40% van de Nederlanders kanker krijgt, dan denk ik dat we wel mogen concluderen dat er een chronisch gebrek is aan zuurstof op celniveau! Het is dus geen overbodige luxe als we met z'n allen meer zuurstof in onze donder krijgen, vooral niet als je weet dat 60% zuurstofgebrek op celniveau leidt tot kankercellen. Hoe noemen we dan 50%, 40%, 30% zuurstofgebrek? Juist ja, al die andere chronische ziektes: diabetes, hart- en vaatziekte, artritis, etc.
Lees hier verder......

----------

WATERSTOFPEROXIDE / H2O2

Alle leven op aarde bestaat uit water en zuurstof, de twee basiselementen van het leven. Ons lichaam draait ook op zuurstof en water. Ziekte moet gezien worden als uitdroging en verstikking op celniveau, een tekort aan water en zuurstof, en moet dus ook op die manier worden opgelost.


Waarom horen we allemaal maar over vrije radicalen? We weten dat een zuurstofmolecuul uit balans kan zijn en dan een elektron mist. Minder bekend is dat een waterstofmolecuul net zo goed uit balans kan zijn en dan ofwel een elektron, ofwel een proton mist. Dit noemen we uitdroging.


Nu wordt misschien duidelijk waarom het stabiele molecuul H2O2 zo belangrijk is. Zowel het waterstofmolecuul komt in paren voor (H2) als het zuurstofmolecuul (O2). Het enzym catalase zorgt ervoor dat, zodra H2O2 in ons systeem wordt geïntroduceerd, het wordt opgesplitst in waterstof en zuurstof. Het lichaam kan dan zelf beslissen of het de waterstof wil inzetten op specifieke plekken of de zuurstof, of allebei. Is een cel hoofdzakelijk uitgedroogd, dan zal het lichaam de H2 gebruiken om de waterstofmoleculen in balans te brengen door een elektron of proton terug te geven. Is een cel verstikt, dan zal het lichaam de O2 gebruiken om het zuurstofmolecuul in balans te brengen door een elektron terug te geven.

Lees hier verder.....

------------
HOE JE DE ZUURSTOF TOEVOER NAAR JE CELLEN KUNT VERHOGEN

Allereerst moet je beseffen dat alle zgn. 'ziekteverwekkers' opruimers, vuilnismannen van Moeder Natuur zijn en dat ze reageren op een vervuilde omgeving. Deze microben kunnen dus nooit de oorzaak zijn van welke ziekte of aandoening dan ook, de vervuiling was er eerst en toen kwamen de micro-organismes. Zo bezien zijn ze dus je vriend en niet je vijand, want ze helpen mee de boel op te ruimen, het zijn aaseters die zich voeden met dode, verzwakte en vervuilde cellen.

Het tweede wat je moet beseffen is dat dergelijke organismes allemaal anaeroob zijn en dus kunnen overleven in een zuurstofarme omgeving. Het basisprobleem is zuurstoftekort op celniveau. Hoe ontwikkelt een mens zuurstoftekort? Hiervoor zijn verschillende redenen aan te geven:  Lees hier verder.....

-----------

ONTSTEKINGSZIEKTES EN ‘WARMTE’ IN HET LICHAAM:

De extra warmte is een zuurstof boost. Hierdoor komen 'slapende' ontstekingen naar voren, processen waarvoor het lichaam voorheen niet de lichaamswarmte kon opbrengen. Zuurstof = warmte, onthoud dat. Het is lichaamswarmte, voedselverbranding, zweten, ontsteking, koorts. D.m.v. warmte bevrijdt het lichaam zich van ongewenste stoffen en organismes, het is een uitstotingsmechanisme.

Ik kan alleen maar concluderen dat je stijf staat van de ontstekingen - letterlijk. Aan de ene kant is het goed dat deze zich nu openbaren. Aan de andere kant kosten deze ontstekingen heel veel zuurstofcapaciteit die eigenlijk nodig zijn voor de celademhaling. Ik adviseer je dan ook om een dosering te vinden van H2O2 die je aankan. Je zult het ongemak voor lief moeten nemen omdat dit een onderdeel is van je heling, maar je hoeft ook niet de boel nodeloos te forceren.

Daarnaast adviseer ik je om ONMIDDELLIJK te stoppen met de consumptie van graanproducten en nachtschades. Reumatische klachten zouden helemaal niet bestaan als mensen geen granen en nachtschades aten. Daarnaast alle bewerkte plantaardige oliën/vetten (maïsolie, zonnebloemolie, margarine, halvarine) PER DIRECT de prullenbak in gooien (waar ze thuis horen) en GEEN ENKEL product kopen dat 'plantaardige olie' of '(gedeeltelijk) geharde oliën/vetten' bevat. Het beste is als je voedsel nuttigt dat geen etiket nodig heeft. Een ei heeft geen etiket nodig, een biefstuk evenmin. Puur, onbewerkt voedsel dus, waar geen laboratorium ingrediënten in zitten.

Mike

--------
OVER IJZER IN BLOED IN COMBINATIE MET H2O2:
IJzer in bloed is al geoxideerd, vandaar de rode kleur. Rode bloedcellen bedienen zich van glycolyse (melkzuurvergisting van suikers), een anaëroob proces. Rode bloedcellen hebben geen mitochondria (celkern) en zijn dus primitievere cellen dan witte bloedcellen, die het tegenovergestelde zijn en gebruik maken van waterstofperoxide om ongewenste stoffen en organismes mee weg te oxideren. Rode bloedcellen zijn anaëroob omdat hun functie is om zuurstof te transporteren en niet zelf op te gebruiken. Catalase is aanwezig in ons totale systeem, een teken dat het lichaam is ingesteld op de verwerking van waterstofperoxide. Catalase splitst waterstofperoxide in water en zuurstof, precies de twee substanties waar ons complete systeem op draait. H2O2 kan daarom geen schade aanrichten. Mocht je het op je hand krijgen, dan ervaar je ongemak in de zin van een prikkend gevoel en een (tijdelijke) witte huid, maar het is catalase dat uiteindelijk de H2O2 opruimt. Dit merk je aan het bruisen wat je ziet en hoort. Misschien moet je dit stuk eens lezen om te weten te komen waarom H2O2 geen vrije radicaal is en waarom we geen anti-oxidanten nodig hebben, maar oxidanten.

Even in gewone mensentaal. Anaërobe organismes als schimmels, parasieten en bepaalde bacteriën voeden zich met ijzer. H2O2 kan SELECTIEF zowel een elektron stelen van een zuurstofmolecuul als een elektron doneren aan een zuurstofmolecuul. Als het ervoor kiest om een elektron te stelen en dus een vrije radicaal wordt (hydroxyl), doet het dit om deze ijzervretende organismes weg te oxideren. Andere keren kiest het ervoor om vrije radicalen juist weer te neutraliseren door ze hun ontbrekende elektron terug te geven. We hebben hier dus te maken met een INTELLIGENTIE die niet zomaar lukraak van alles en nog wat op zijn pad wegoxideert en dus beschadigt. H2O2 stuurt bij als het lichaam te verzuurd is, maar ook te alkalisch.

Mike

--------
OZON EN H2O2 KUNNEN ALS ‘BOMBONTHERAPIE’ WERKEN:

Klinkt als schimmels die worden gevoed door de honing. Door honing echter te combineren met zuurstof krijg je een soort 'bombontherapie', waarbij de anaërobe schimmels zich tegoed willen doen aan de honing en vervolgens door de zuurstof worden weggeoxideerd.

Mike

--------

Cysten, poliepen, vleesbomen en andersoortige buitensporige weefselgroei zijn een soort 'vriendelijke kanker' a.g.v. zuurstoftekort op celniveau. Ozon voegt zuurstof toe en in een zuurstofrijke omgeving kunnen dit soort groeisel niet gedijen.

Mike
© 2012 Lia Keizer

© 2012 Lia Keizer